Get some tasty tomatoes, 500 grams
cut them into wedges
put them with 2 onions in quarters &
4 (or more!) garlic toes (cleaned ofcourse)
in a roasting pan, drizzle with olive oil &
some coarse seasalt
Put it in a pre-heated oven (220 C).
Now wait for about 30 minutes.
Have a cup of coffee (or tea) read the newspaper, interesting article on blogging mothers in yesterdays' Volkskrant with
a beautiful photo of Maantje Piet!
In this article I learned that blogging is dead except for some well visisted mama-blogs like MaandagDaandag & Mme. ZsaZsa.
And that blogging mothers make everything look better...
Yes, well if the big home decor magazines photographed houses the way they look on a normal working day, nobody would look into another magazine, right?
I also learned that blogging mothers blog about food, sewing, crafting etc.,
that's why I decided to do a blog about soup today.
(Too bad I didn't make spinachsoup so I could have showed you all a photo with a kid with spinach between its' teeth! ;))
make 1 liter of broth the easy way ;)
get the pan out of the oven when
things turn black
throw everything in the broth,
let it cook for about 5 minutes
get the blender in...
put it in a bowl, add some cream
& fresh cut parsley.
A great cook ~Ari~ told me
"the love you put into it & good company make it special"!
Bon appetit!
xoxox
10 comments:
Heerlijk soepje!
En wat een wijsneus die ~Ari~ ;)
Gaaf gedaan! Leuk en lekker! Geniet ervan met je gasten.
O.. Lekker!!
Lekker! Goed idee die oven, dat ga ik ook eens doen. Ook lekker: bleekselderij mee fruiten. Groeten en fijn weekend. Leve het bloggen. (Leve Aaf Brand Corstius ook trouwens. )
Nog afgezien van de soep: de foto's zijn prachtig!!
Heerlijk soeppie lijkt me zo!!!
Mooie foto,s ook!!
Ik hou van zulke gezonde en lekkere soepjes, mmmmmm!
En niet moeilijk om te maken!
xx
Mijn lievelingssoep!
Je kan ook brood roosteren nadat je de tomatenprut in de oven hebt gezet. Dan wat rucola aanmaken met olijfolie en blabla. Dit op de bammetjes doen en dan de tomaten, ongestaafmixerd, erover doen. Ook heel smakelijk.
Wat een gedoe over dat bloggen, laat ieder toch lekker bloggen wat ie wil....
Mmmm, looks yummie :-)
we love soup
I will try your soup this week
Post a Comment