23.6.12

Cards from France

Do you still receive cards from friends or family that are on holiday? And do you write cards to family & friends when your on holiday? 
I do still enjoy writing cards and because I do...If you want to receive a card from France this coming july, please leave a comment.
Coming wednesday I will pick a few names at random to put on my address list! xoxox 

17 comments:

StudioZakka said...

Knik, knik, ja dat doe ik nog altijd. Hoort toch bij dat echte vakantiegevoel. Ik stuur ook altijd een kaartje naar ons eigen huisje, zo leuk om dat te vinden in de stapel post als je thuiskomt :)

Ik zou het super vinden om een kaartje van je te ontvangen uit la douce France. Mocht ik de gelukkige zijn, dan krijg je van mij een vakantiekaartje terug.

Groetjes,
Rosalie van StudioZakka

Kreatita T said...

Heel erg leuk die kaartjes, maar ze worden minder en minder verstuurd (en dus ook gekregen)... leve Internet (alhoewel dit een minder leuk gevolg is natuurlijk).

Tante Cupcake said...

Wat leuk!! Ik ben gek op vakantie kaartjes en stuur ze altijd trouw naar familie en vrienden. Ook als ik maar een paar dagen weg ben. ;) Heerlijke bezigheid om ze uit te zoeken en te kijken hoe de postzegels er daar uitzien. Een virtueel berichtje is leuk maar haalt het niet bij een handgeschreven kaartje.

Mars said...

Hmm, ik moet bekennen dat ik niet zoveel kaartjes meer verstuur. Nu ga ik ook niet jaarlijks op vakantie, maar ja, juist áls ik dan op vakantie ga zou het toch moeten... Wat een schande!
Ik zal proberen mijn leven te beteren!

merula said...

helaas worden de vakantie kaartjes wel minder zowel inkomende als uitgaande post..... Maar eh ik zou wel heel graag een kaartje willen ontvangen hoor! stuur ik er eentje terug met 'de groeten uit Tilburg'

Petra said...

Wij hebben al jaren de traditie dat we trouw de kaarten schrijven en ze dan in een vakje in de auto leggen. Soms ligt het aan ontbrekende postzegels, het niet tegenkomen van brievenbussen, het oversteken van de grens. Nou ja, noem wat, maar de kaarten komen dus niet aan! Post krijgen vind ik wel heel leuk!

Lisanne van de Klift said...

Leuk! Ik vind kaarten nog steeds heerlijk om te krijgen en te versturen. Dus ik doe mee! En stuur uiteraard terug :-)

Martine said...

Ohja, ik dacht er van de week toevallig aan: vakantiepost. Over de brievenbus die de laatste jaren zo leeg blijft, omdat zuks niet meer zo hip is. Dus heel welkom hier!

Philly said...

Jaaaa, dat zou ik heel fijn vinden. En dan stuur ik er eentje terug vanuit Callantsoog :D

Blauwe Druijffjes said...

Je krijgt de Sunshine Award van me! Omdat ik graag even bij je kom kijken. Kijk je even op mijn blog voor hoe en wat?!
Groet Sandra

erika said...

O ja wat een leuk idee, ik kom graag op je lijst en stuur er natuurlijk ook een terug !!

BIEN MAAKT said...

Oh dat wil ik ook wel,geen vakantie hier dit jaar,(ik hoop een verhuizing)
Maar een kaartje met groetnis ut de gorredyk komt dan natuurlijk jou kant uit!
(ik moet eerlijk bekennen dat de kaartjes die we vanuit Zeeland zouden versturen nog steeds hier in de la liggen haha)

Fête des Gamins said...

Jups...ik stuur van overal kaartjes naar mijn geliefden en mezelf en geef dit ook door aan mijn kids...die dar geweldig van genieten! ;-) We hebben er net enkele vandaag in hun 'kamertje '(lees: stapelbed) omhoog gehangen, zo leuk vinden ze dat ;-) Maar jouw MT-tape is ook geweldig want la douce France is onze 2e thuis!Hopelijk zie je het zitten er eentje aan mij te sturen en dan stuur ik met veel plezier eentje naar jou op vanuit La Provence ;-)))

eskimo*rose said...

what a cute idea :o) ... if you fancy adding a Brit to your list, I'd love to hear from you! xx

Punky Wunky said...

Oh super leuk. Ik vind het altijd leuk om kaarten te sturen. En het is net zo leuk wanneer je thuiskomt en er een vakantie kaart van iemand in de bus ligt. Dat gebeurt niet meer zo heel vaak.Als ik tot de gelukkige behoor, krijg je van mij een kaartje terug uit Engeland!

Siem said...

Ik schrijf/stuur immer kaartjes. Had jou adres al in mijn boekje staan. Ik was tenslotte aan de beurt. Salut!

A Charmed Life said...

Wij gaan in Jullie ook naar Frankrijk op vakantie. Zou leuk zijn een kaartje van je te ontvangen, een ook eentje naar jou toe te sturen. Wat een verrassing als we misschien bij elkaar om de hoek met vakantie gingen.

Veel plezier! Maja